top of page

YogaBoost | Elvira Resodimedjo

Yoga heeft mij geholpen om weer in in mijn lichaam en uit mijn hoofd te komen (als een echte overdenker). Nu heb ik meer energie en ervaar ik minder negatieve gevoelens.  Veel mensen denken dat je een bepaalde fysieke gesteldheid of lenigheid nodig hebt, maar dat is absoluut niet waar. Het gaat niet om of je bepaalde poses wel of niet kan, maar met name om de aandacht waarmee je yoga beoefent.

Naast dat yoga je mentale gezondheid aanzienlijk verbetert, zorgt het beoefenen van yoga ook nog voor een gezond en sterk lichaam! Het draait immers allemaal om de juiste balans. Ik ben vanuit mijn werk als integratieve zorgverlener, leefstijlcoach en psychiatrisch verpleegkundige veel bezig met mentale en fysieke gezondheid en nu geef ik ook yoga lessen.

Mijn yoga lessen bestaan uit een mix van hatha en vinyasa yoga. Ik zal me hierbij aanpassen aan het tempo en niveau van de groep. Hatha yoga is meer geschikt voor beginners, waarbij er meer aandacht is voor het uitvoeren van de poses. Deze vorm is wat langzamer, waarbij je langer in één pose zit. Vinyasa is wat dynamischer en sneller, waarbij je op je in- en uitademing vloeiend van de ene pose naar de andere pose beweegt. Tijdens de lessen is er aandacht voor alle niveaus, dus iedereen is welkom!

Voor meer informatie of opgave kan je mailen naar elvira.reso@gmail.com
Ook ben ik te volgen op instragram: yogaboost_nl.

bottom of page