top of page

Hathayoga | Nanette Baker

JoNa Yoga is een nieuwe yogastudio die vanuit Groningen (Studio Moesstraat 47) en Haren (de Biotoop) yogalessen verzorgt. De lessen in de Moesstraat worden door mij (Nanette) gegeven op de zondagochtend.

Ik geef basis Hathayoga die geschikt is voor beginners én voor mensen die geen complexe houdingen wensen, maar wel een lekkere les willen waarbij je het gevoel hebt dat je wat gedaan hebt. Daarnaast geef ik speelse dynamische Hathayoga met complexere houdingen. In deze les bied ik desgewenst verschillende levels aan bij een houding. In beide lessen besteed ik aandacht aan het ontwikkelen van evenwicht, kracht en souplesse en sluit ik af met meditatie. Tijdens de lessen heb ik oog voor het individu.

Het is ook mogelijk om 'personal yoga' te volgen. Dit is een individuele, op maat gesneden yogales.


Down to Earth

Mijn yogalessen zijn down to earth. Ik vind het belangrijk dat je als deelnemer merkt dat je bewuster wordt van je lichaam en mentaal-emotionele staat van zijn. Dit op een niet-zweverige manier. Je wordt uitgenodigd om te luisteren naar de (subtiele) signalen van je lichaam en geest en om met aandacht je grenzen en mogelijkheden ter verkennen. Soms betekent dit dat je even gas terug neemt, soms dat je juist even uit je comfort zone stapt. Verder besteed ik veel aandacht aan het zorgvuldig uitvoeren van houdingen, zodat je optimaal effect kan ervaren.

 

Nanette Baker
Mijn opleiding tot yogadocent heb ik gevolgd bij Ron van der Post. Deze opleiding heb ik ervaren als een grondige basis voor mijn doorontwikkeling als mens in het algemeen en yogadocent in het bijzonder. Inmiddels ben ik een ervaren docent die geniet van het lesgeven en zelf niet uitgeleerd raakt.

Praktische info:
JoNa Yoga verzorgt vanaf 12 mei iedere zondag:
Basis Hathayoga: 9.30 – 10.45 uur
Dynamische Hathayoga: 11.00 – 12.15 uur
Docent: Nanette Baker
Info en opgave: 06 – 30 41 52 44 of bakernanette7@gmail.com

Tarieven:
Proefles: € 7,50; Losse les: € 15,00
8 strippenkaart (10 weken geldig): € 88,00
15 strippenkaart (20 weken geldig): € 150,00

Foto Nanette.jpg
bottom of page