top of page

Stemwerk | Betty Post

De Praktijk voor Spreek & Stemwerk richt zich op adem, stem, spreken en (stem) expressie. Particulieren, professionals en organisaties kunnen hier terecht voor zowel therapie, training als coaching. Daarnaast worden activiteiten aangeboden rondom de methodiek Stemwerk en stemexpressie. 

In Studio Moesstraat worden de groepsactiviteiten aangeboden en op dinsdagmiddag kunt u er terecht voor individuele sessies op het gebied van stemcoaching, training en logopedie. Kijk hier voor meer informatie: www.rondomstem.nl.

Workshop Stemexpressie: Vrijuit Klinken!
In deze workshop kun je via vrije stemexpressie, lichaamswerk en beweging stap voor stap vrijuit leren stemgeven. We werken met de bijzondere methodiek Stemwerk van J.R Toussant en Roy Hart. Gevoel en expressie worden op een speelse wijze in beweging gebracht en worden hoorbaar in je eigen stemgeluid. Vervolgens improviseren we hiermee voor jezelf en in verbinding met anderen. Dit geeft vrijheid, plezier en brengt je dicht bij jezelf. 

Basiscursus Stemwerk
In deze intensieve cursus van drie vrijdagavonden en een zondagmiddag breng je je stem en jezelf in beweging aan de hand van de methodiek Stemwerk van J.R. Toussaint. In deze methodiek wordt een combinatie gemaakt van vrije stemexpressie, lichaamswerk, beweging en de zeggingskracht van de stem. Je leert de stem als onderdeel van je hele klankkast en van jou als persoon ervaren. Je ontdekt wat je allemaal kunt met stem en klank voor jezelf maar ook in samenspel met anderen. 

Er is geen ervaring nodig in het werken met de stem. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer waarin niets moet en waarin je jezelf kan zijn. 

Betty Post
Ik ben eigenaresse van de praktijk voor Spreek & Stemwerk in Groningen en werk ruim twintig jaar als stemcoach/trainer, logopedist. 
In mijn werk combineer ik (emotioneel) lichaamswerk, beweging, vrije expressie en de zeggingskracht van de stem. Ik vind het belangrijk om mensen te laten ervaren dat de stem en je wijze van spreken en communiceren een onderdeel is van je hele persoonlijkheid. De eigenheid en authenticiteit daarin staat voor mij altijd voorop. 

Voor actuele informatie over de basiscursus en de workshops zie Programma op deze website. Voor direct contact: 050 – 577 68 55 of 06 – 25 44 84 33.

bottom of page