top of page

Verzacht Jezelf | Aafke Oostijen

Reiki en energetische behandelingen
Een energetische behandeling en Reiki helpen jou om diepe blokkades in jezelf op te lossen en nieuwe inzichten te krijgen. Door aanrakingen op en boven het lichaam wordt de energie in beweging gezet. 

Het verschil tussen Reiki en een energetische behandeling is dat bij Reiki de handen vaak op het lichaam worden gelegd en niet erboven. Daarnaast is een Reiki behandeling volgens een bepaalde volgorde en werk ik bij een energetische behandeling meer vanuit intuïtie.

Wanneer kiezen voor een energetische behandeling?

  • Ben je al een tijdje moe, voel je je niet helemaal jezelf? 

  • Heb je last van lichamelijke klachten, bijvoorbeeld je schouders, onderrug of nek?

  • Lukt het je niet echt van het leven te genieten? Heb je het idee dat iets je tegenhoudt?

Dan kan een energetische behandeling helend zijn. We kunnen de energetische behandeling ook combineren met een 1-op-1 ceremonie met cacao.

Praktische informatie
Investering in jezelf:
Reiki 1 uur: € 66,00
Energetische behandeling 1,5 uur: € 77,00 
Energetische behandeling in combinatie met individuele cacao ceremonie: € 88,00

Mijn site: verzachtjezelf.nl
E-mail: info@verzachtjezelf.nl
Tel: 06 – 53 43 31 08

Aafke Oostijen
Ik ben ceremonieel begeleider en werk met energie en plantmedicijnen. Tijdens mijn opleiding heb ik twee keer meegedaan met de plantmedicijnweek, volgde allerlei healingsmodules, leerde meer over de chakra's, deed een module ademwerk. 

Tijdens de plantmedicijnweek begeleidde ik een truffelceremonie en zag de magie bij de deelnemers. Ik oefende daarna met mijn medestudenten, maakte zelf mooie reizen en huilde veel. Dit vond ik vervelend want ik werd steeds zo moe van huilen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het vooral het niet willen voelen van de emoties mij veel energie kostte. Als ik ze toeliet gingen ze ook vanzelf weer weg.

De reiki behandelingen die ik al gaf voelden steeds krachtiger en ik ging ook meer bewegen met mijn handen en lichaam. Ik startte de opleiding Akasha Kundalini Activation en merkte dat ik tijdens het oefenen veel doorkreeg wat anderen verder helpt op hun pad. Nu voel ik mij klaar om hier ook echt wat mee te doen en jou ook te helpen jezelf te verzachten. 

Verzacht Jezelf heb ik opgericht omdat mijn missie is dat mensen weer wat zachter voor zichzelf mogen zijn. Hierbij help ik door het geven van energetische behandelingen, reiki, truffelceremonies en Akasha Kundalini Activation en readings. Elke maand organiseer ik events passend bij de energie. 

Neem vooral een kijkje op mijn website verzachtjezelf.nl voor meer informatie of stuur mij een berichtje op 06 – 53 43 31 08.

bottom of page