top of page

Studioverhuur

Verhuur cursus-/praktijkruimte

Studio Moesstraat is een rustige, besloten cursus- en praktijkruimte van ca. 50 m2, die per dagdeel te huur is voor cursussen en groepsactiviteiten zoals yogalessen, workshops, trainingen en familie opstellingen. Een gedeelte van de ruimte kan worden afgescheiden voor individuele activiteiten zoals coaching, massages en therapieën.

De studio is geschikt voor groepen van maximaal 10 personen.

Voorzieningen

Bij binnenkomst sta je meteen in de kleedruimte. De schuifdeur geeft toegang tot het keukentje met zitgedeelte, geschikt voor individuele coaching of groepsgesprekken. Rondom de tafel staan krukjes, maar er zijn ook stoelen beschikbaar. 

 

Er is een muziekinstallatie, een ruim toilet en een massagetafel. In het studiodeel bevindt zich de materialenkast met wollen matten, yogamatten, meditatiekussens, hoofdkussentjes en een flipover. Er zijn ook fleecedekentjes. 

Door de lichtkoepel in de zaal komt daglicht binnen. De vloer en de muren zijn afgewerkt met milieuvriendelijke middelen. Het permanent ventilatiesysteem werkt geruisloos. In de zomer is er eventueel een vrijstaande ventilator beschikbaar.
Studio Moesstraat is door zijn prachtige akoestiek ook zeer geschikt voor cursussen en workshops met klank en stem.

Bereikbaarheid

De studio, gelegen vlakbij Noorderstation en Noorderplantsoen, is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor degenen, die van de auto afhankelijk zijn: een bezoekerspas voor gratis parkeren is (beperkt) beschikbaar.


Studio Moesstraat | tarieven

Overdag (van 8.30 12.30 en 13.00 17.00 uur):
0,5 dagdeel (2 uur) *€ 20,00

1 dagdeel (4 uur) € 30,00

1,5 dagdeel (6 uur) € 45,00

2 dagdelen (8 uur) € 60,00

1 vast dagdeel per week € 110,00 per maand

* Dit is het minimum aantal uren 

  

's Avonds (van 18.00  22.00 uur):
1 dagdeel (4 uur) € 40,00

1 vast dagdeel per week € 150,00 per maand

Studio Moesstraat | voorwaarden

Na reservering en het voldoen van de nota wordt bij annulering 50% van het huurbedrag teruggestort ongeacht de termijn van opzegging. Voor vaste huurders kunnen andere afspraken gelden.

Voor meer informatie en bezichtiging van de studio kun je contact opnemen met Mien Tulp

>>> ga naar Contact

bottom of page