top of page

Mindfulness | Noordsekracht | Mandy Garcia

Noordsekracht staat voor onze noordelijke nuchterheid gecombineerd met de kracht in onszelf. Middels coaching en mindfulness help ik mensen bewust te worden van die kracht, je innerlijke kwaliteiten, om van daaruit in actie te komen. Bewustzijn van je binnenwereld, van wezenlijk belang om keuzes te maken waar je echt gelukkig van wordt. In een druk leven waarin veel van ons gevraagd wordt en we altijd ‘aan’ lijken te staan, slaan we dit nog wel eens over. Maar een zinvol en gelukkig leven begint bij jezelf, alleen al daarom is het zo waardevol om regelmatig stil te staan bij wat jij op dit moment werkelijk ervaart.

Workshop Mindfulness
Tijdens een workshop kun je zelf ervaren wat het betekent om mindful aanwezig te zijn in het hier en nu. We behandelen verschillende technieken en oefeningen, zodat je een impressie krijgt van de variatie. Hiermee kun je thuis oefenen. Ook krijg je tips hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Zoals de grondlegger van onze Westerse mindfulness John Kabat-Zinn zei: “We take care of the future best by taking care of the present now”.

Mindfulness cursus ‘Nu geen stress meer’
In deze 8-weekse cursus volgens de Mindfulness Based Stress Reduction/Cognitieve Therapie wordt je aandacht, zelfbewustzijn en zelfcompassie op milde en vriendelijke wijze versterkt. De aandachtspier die je in het hier en nu houdt trainen we door verschillende oefeningen, waardoor je opmerkzamer wordt. Naast oefenen behandelen we de achterliggende theorie, en delen we onze ervaringen. In mindfulness is er geen sprake van goed of fout, je hoeft niet te oordelen. Je gaat zuiver ervaren wat er is, zonder ergens naar te streven of van weg te willen. Doordat je opmerkzamer wordt en minder weerstand ervaart zal stress structureel verlagen.

Mandy Garcia
Ik ben professioneel coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

Daarbij heb ik een opleiding gevolgd voor mindfulness trainer bij SeeTrue. In mijn beroepspraktijk heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in professionele ontwikkeling. Ik ontdekte, dat het vastlopen in werk vaak een gevolg is van een blokkade, waardoor iemand niet meer voelt wie hij werkelijk is en welke keuze het beste bij hem past. Door de aanvullende vaardigheden als mindfulness trainer, leerde ik verschillende manieren toepassen om mensen te helpen het contact met hun innerlijke kern te herstellen. Mindfulness helpt mij als denker en doener om goed in verbinding met mezelf te blijven, te voelen wat ik zelf nodig heb. Die kennis en inzichten deel ik graag met anderen.

Praktische informatie
Voor deelnemen aan de cursus Mindfulness ‘Nu geen stress meer’ is geen voorkennis of ervaring nodig. Ervoor openstaan en het nieuwsgierig de mogelijkheden willen verkennen, dat is de basis.
De cursus kost € 347,00 voor particulieren en € 397,00 bij facturatie via werkgever.

Voor aanmelden of meer informatie kun je terecht op mijn website noordsekracht.nl.
Uiteraard mag je me ook bellen op tel. 06 11 59 29 45, of mailen naar   info@noordsekracht.nl

MandyGarcia.jpg
bottom of page